Beste allemaal. Sorry voor dit wat late bericht omtrent de aangescherpte Corona maatregelen. We waren nog in afwachting van de berichten van de KNSA.
Door de regering is een milde lockdown afgekondigd. Wij zouden op QR code moeten controleren maar omdat wij niemand willen uitsluiten gaan we daar niet in mee. Wel hebben te maken met het feit dat de sportkantines om 20:00 dicht moeten. Omdat bij ons het één onlosmakelijk is verbonden met het ander zullen we hier als volgt mee omgaan. We begrijpen dat de schutters onder ons willen blijven schieten en daarom gaan we weer werken met het inschrijfsysteem. Omdat we iedereen de kans willen geven gaan we een uurtje eerder open dus om 18:00. Je kan je normaliter inschrijven met de link (Bookings) die we later versturen. Deze site ligt er nu uit dus nu kun je je voor vanavond via een van onze apps aanmelden.
Tijdens het schieten is de 1,5 meter niet verplicht dus kunnen er 5 mensen tegelijk van de banen gebruikt maken. Je tijdsduur op de baan is een half uur. Laten we rekening houden met elkaar en de mogelijkheden. Dus op maandag EN woensdag:
πŸ‘‰πŸ» van 18:00 tot 20:00 de mogelijkheid om te schieten
πŸ‘‰πŸ» inschrijving vooraf
πŸ‘‰πŸ» schieten maximaal een half uur
πŸ‘‰πŸ» 20:00 kantine dicht.
Het is weer een tegenslag voor ons allen maar laten we hopen dat het maar 3 weken duurt en dat we daarna weer gewoon open kunnen…

Groet van het bestuur

Nog geen reacties

Geef een antwoord

Recente opmerkingen

Nieuwste berichten

Archieven

error: Inhoud is beschermd! Kopieren of opslaan van content van deze site gaat in tegen de AVG.